Algemene voorwaarden (AV)

Algemene Voorwaarden 3D Wonders

 

Artikel 1 - Definities

1.1 3D Wonders: de rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt.

1.2 Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst op afstand aangaat met 3D Wonders.

1.3 Overeenkomst: een overeenkomst op afstand tussen 3D Wonders en de klant.

1.4 Producten: alle op de webshop van 3D Wonders aangeboden goederen.

 

Artikel 2 - Toepasselijkheid

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van 3D Wonders en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen 3D Wonders en de klant.

2.2 Voordat de overeenkomst wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de klant beschikbaar gesteld.

 

Artikel 3 - Het aanbod

3.1 Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten.

3.2 Elk aanbod bevat zodanige informatie dat voor de klant duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

 

Artikel 4 - De overeenkomst

4.1 De overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de klant van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.

4.2 Indien de klant het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt 3D Wonders langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod.

 

Artikel 5 - Herroepingsrecht

5.1 De klant heeft het recht de overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden.

5.2 De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde het product heeft ontvangen.

5.3 Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant 3D Wonders via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen.

 

Artikel 6 - Kosten in geval van herroeping

6.1 Indien de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening.

6.2 3D Wonders zal alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop 3D Wonders de herroeping heeft ontvangen, terugbetalen.

 

Artikel 7 - De prijs

7.1 Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

7.2 De in het aanbod van producten genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Artikel 8 - Conformiteit en garantie

8.1 3D Wonders staat ervoor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

 

Artikel 9 - Levering en uitvoering

9.1 3D Wonders zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.

9.2 Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan 3D Wonders kenbaar heeft gemaakt.

9.3 3D Wonders zal geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 7 dagen uitvoeren, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken.

 

Artikel 10 - Betaling

10.1 Voor zover niet anders is overeengekomen, dienen de door de klant verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 14 dagen na het ingaan van de herroepingstermijn. Tenzij de klant betaald met acteraf betalen of IN3 van Klarna. Voor klarna geld binnen 30 dagen. Voor IN3 geld in termijnen van 3 maanden zonder rente.

10.2 De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan 3D Wonders te melden.

 

Artikel 11 - Klachtenregeling

11.1 Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij contact@3d-wonder.nl.

11.2 Bij 3D Wonders ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord.

 

Artikel 12 - Geschillen

12.1 Op overeenkomsten tussen 3D Wonders en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

12.2 Geschillen tussen 3D Wonders en de klant zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar 3D Wonders is gevestigd.

 

Artikel 13 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

13.1 Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de klant zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd.

©3D-Wonders

  • KVK: 94540128
  • BTW: NL005091429B12
  • Mail: Contact@3D-wonders.nl
  • Telefoon: +310686439184

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.